Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978, μέσα από έναν δύσκολο, τραυματικό τοκετό.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2003. Εργάσθηκα ως ειδικευόμενη στον χώρο της ψυχιατρικής στο νοσοκομείο του Βόλου και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στη συνέχεια στον χώρο της παιδονευρολογίας στο Παίδων Πεντέλης, μέσα στα πλαίσια της ειδίκευσης της παιδοψυχιατρικής. Εκπαιδεύθηκα στον Βελονισμό στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινεζικής Ιατρικής και στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience, καθώς και στη Βραζιλία, στο Νοσοκομείο του Sao Jose do Rio Preto.

Παράλληλα, με τον σύντροφο της ζωής μου, αποκτήσαμε τρεις κόρες. Με την γέννηση της πρώτης κόρης μας, το 2006, ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου: ο μυστικός κοσμος της μητρότητας. Τα τρία παιδιά μας μου δίδαξαν όσα δεν θα μάθαινα ποτέ χρόνια σκυμμένη πάνω από βιβλία: τη δύναμη της γέννας, τον αιώνια αδιάρρηκτο δεσμό του θηλασμού, τον κόσμο από την αρχή.

Τα σχεδόν πέντε χρόνια που πέρασα, συνολικά, θηλάζοντας, η ευτυχία και ταυτόχρονα η δυσκολία που βίωνα, καθώς και η ανάγκη να ανταποδώσω τη στήριξη που έλαβα ως έγκυος από τις ομάδες του συνδέσμου θηλασμού (LLL), ήταν τα κίνητρά μου στο να υποστηρίξω όσο μπορώ με τη σειρά μου τις νέες μητέρες.

Ολοκλήρωσα την εκπαίδευση και έλαβα τον τίτλο της Διεθνώς Πιστοποιημένης Συμβούλου Γαλουχίας (ΙBCLC) το 2016. ‘Εκτοτε, υποστηρίζω τις γυναίκες στον δρόμο της μητρότητας, σε οποιοδήποτε στάδιο χρειαστεί, από την εγκυμοσύνη μέχρι και τον απογαλακτισμό, ατομικά ή και σε ομάδες υποστήριξης μητρότητας.

Έχω εργαστεί εθελοντικά στο Αττικό Νοσοκομείο και στο Μαιευτήριο Έλενας Βενιζέλου στην Αθήνα υποστηρίζοντας τον θηλασμό στους θαλάμους καθώς και στην Εντατική Μονάδα Νοσηλείας προώρων νεογνών. Επίσης, υποστήριξα εθελοντικά μητέρες και βρέφη σε χώρους διαμονής και φιλοξενίας προσφύγων.

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη του να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες μας σε κύκλο, ξεκίνησα και συντόνισα για 4 χρονια ανοιχτές ομάδες υποστήριξης μητρότητας με εγκύους και θηλάζουσες, στην Αθήνα και στην Εύβοια.

Παράλληλα, ασκώ τον βελονισμό, μία θεραπευτική τέχνη που έχει την δυνατότητα να κινητοποιεί τις κρυμμένες δυνάμεις του οργανισμού για αναλγησία και αυτοΐαση.

Από τον Σεπτέμβρη του 2018, αποφασίσαμε οικογενειακώς να ζήσουμε κοντά στη φύση, σε εναν τόπο στα μέτρα του ανθρώπου. Μετακομίσαμε έτσι στην πόλη του Βόλου, όπου ζω και εργάζομαι.